Jak zvládnout podzimní vypadávání vlasů

Jak zvládnout podzimní vypadávání vlasů

Jak zvládnout podzimní vypadávání vlasů

September 15, 2024

Vypadávání vlasů na podzim je zcela běžné a je součástí přirozeného cyklu obnovy vlasů. Vlasy, které během léta narostly a byly vystaveny slunci, chloru a mořské vodě, mohou být oslabené a náchylné k vypadávání. Zároveň na podzim naše tělo reaguje na změny v přírodě – kratší dny, méně slunečního světla a nižší teploty mají vliv na hormonální rovnováhu, což může vypadávání vlasů ještě zhoršit.

 

Pomocníkem v řešení promlému může být intenzivní kúra Aminexil proti vypadávání vlasů




 

Pro zvládnutí tohoto přechodného období je klíčové sáhnout po osvědčené péči, která vlasy posílí a ochrání. Intenzivní kúra Aminexil proti vypadávání vlasů nabízí komplexní řešení, které nejenže zastaví sezónní úbytek vlasů, ale také zlepší jejich kvalitu a hustotu. Její účinnost byla klinicky prokázána – po 6 týdnech používání zaznamenalo 119 z 130 lidí snížení míry vypadávání vlasů.

Tato kúra je obohacena o účinné složky, které společně působí na vlasy i pokožku hlavy, aby podzimní ztráta vlasů byla co nejmenší.

 

Klíčové složky:

**Aminexil 15 000 PPM**  
Podzimní vlasy často potřebují dodatečnou podporu. Kombinace Aminexil®, GlucoLipide GL® a Madecassoside pomáhá zpevnit vlasové kořínky a zlepšit zdraví tkání obklopujících vlasové folikuly. To vede k pevnějšímu zakotvení vlasů ve vlasové pokožce, což je klíčové právě v období, kdy vlasy přirozeně více vypadávají.

**Rhamnóza**  
Rhamnóza, rostlinný cukr s anti-aging vlastnostmi, hraje důležitou roli v udržení zdravé pokožky hlavy. Pomáhá stimulovat produkci kolagenu a elastinu, což zajišťuje pružnost a pevnost pokožky hlavy. To je zásadní pro podporu růstu zdravých a silných vlasů během náročného podzimního období.

**Complexe AOX**  
Podzimní vlasy jsou často oslabené vlivem oxidačního stresu, který vzniká z vnějšího prostředí, jako je znečištění nebo změna teplot. Complexe AOX poskytuje vlasům ochranu před těmito negativními vlivy a chrání vlasové folikuly, aby se vlasy nelámaly a nevypadávaly.

 

Dalším benefitem Aminexilu je zlepšení odolnosti vlasů vůči poškození. Podzim je období, kdy častěji nosíme klobouky, šály a bundy, což může vlasy mechanicky zatěžovat a způsobovat jejich lámání. Kúra nejen zpevňuje vlasová vlákna, ale také dodává vlasům hustotu, lesk a pružnost, což oceníte při každodenním stylingu. Vaše vlasy budou hedvábné a přirozeně lesklé, bez nepříjemné mastnoty u kořínků.

 

Jak na podzimní péči o vlasy:

Pro minimalizaci vypadávání vlasů na podzim je důležité zařadit do své rutiny nejen kvalitní péči o vlasy i pokožku, ale také další kroky, které podpoří zdraví vlasů. Zaměřte se na vyváženou stravu bohatou na vitamíny, pravidelně masírujte pokožku hlavy pro stimulaci krevního oběhu a vyhněte se přehnanému teplu při stylingu.


Podzimní vypadávání vlasů nemusí být nevyhnutelné. S pomocí správné péče, která posiluje vlasové kořínky a chrání před vnějšími vlivy, můžete toto období zvládnout bez obav. Díky intenzivní kúře proti vypadávání vlasů získáte silnější, hustší a zdravější vlasy, které budou i v chladnějším počasí plné objemu a lesku. Dopřejte svým vlasům péči, jakou si zaslouží, a užijte si podzim bez starostí o jejich vypadávání.

 

Aminexil kúra je k dostání u mě v salonu v balení 20 ampulí + 10 zdarma za cenu 2280,-Kč.
 

(Tato akce je k dostání od září 2024 do listopadu 2024 nebo do vyprodání zásob)

YmU1YzZ